Vi sörjer Tekla

Torsdagen den 6 Augusti 2020 blev en av de tuffaste dagarna hittils i våra liv.

Varning för känsliga läsare, barn bör ha målsman med sig när de läser detta.

Denna dagen visste vi skulle komma förr eller senare nu fick vi äran att vara husse och matte till den i våra ögon underbaraste hunden som någonsin funnits.

Tekla fick lungt somna in på sin favoritplats i sängen hemma – veterinären gav henne en lugnande spruta som hon inte ens reagerade på, sen fick hon en överdos av narkosmedel som gjorde att hennes lilla men samtidigt stora hjärta slutade slå.

Det är fruktansvärt att behöva ta ett sådant här beslut men med hennes höga ålder och hon började se och höra dåligt samt ha ont så var kunde hon inte få ett finare slut, hon ville på den dagen knappt gå ut och kissa utan ville bara ligga i sängen och sova – det är inte något man kan göra åt – ålder är något som drabbar alla, unga som gamla.

Nu är Tekla i sitt nya hem i hundhimlen där hon får träffa sina gamla kompisar och behöver aldrig mer vara kopplad eller ha ont.

Det är en stor tröst att Tekla vår lilla doggo kommer att få leva kvar i all evighet genom sina böcker och får glädja och undervisa barn både nu och i generationer framöver.

Farväl lilla vän du har gett oss så mycket kärlek under åren att det är ett stort tomrum som har lämnats öppet som just nu är fyllt med minnen och sorg.

Tekla Somnar in för sin sista vila

Boken om ditt lilla men stora liv kommer att göras klart och släppas så fort sorgen tillåter oss att skapa den, det gör bara för ont i dagsläget.

https://bit.ly/labyrinter

#supertubentekla, #tekla, #hundhimlen, #somnain, #sistavilan, #barnböcker, #sorg, #livet, #döden, #death, #life, #ronja #bosse #katterna, #sommar, #summer, #warm, #heart, #littleheart #kärlek, #love, #franskbulldog, #frenchie, #fralla, #hund, #djur, #leva, #dö, #sadness, #missing, #sverige, #sweden, @supertubentekla, @ankanwildancrazy, @idnhab, @idonothaveaboss

Leave a Reply