💩Playing with My Best Friend💩

Home / My Dog Life / 💩Playing with My Best Friend💩
💩Playing with My Best Friend💩

Idag fick jag åka i Mini Mattes vagn ut på en riktigt lång promenad.

Så härligt att slippa gå själv, det är jätte skönt att bara få sitta här och titta ut på allt spännande som finns runt mig, utan att behöva ta ett enda steg helt själv, detta gillar jag väldigt mycket!

Jag fick ha en röd & vit randig klänning på mig under mitt tjocka täcke, så nu ser jag ut som en liten god randig polkagris.

Promenaden gick utefter kanalen med många dofter som sniffades in genom min nos.

Vi stannade ibland då jag fick gå själv och rulla runt en stund i det goa blöta gräset.

Ankorna simmade omkring i vattnet, de guppade med huvudet när de tog emot brödsmulorna som Mini Matte kastade ut till dom.

Jag ville oxo smaka, men det fick jag inte, brödet är bara till för ankorna.

Det bästa av allt med promenader med Mini Matte är att det bjuds på väldigt mycket hundgodis hela tiden.

Det gillar jag verkligen. Tack!

När Vi var hemma igen blev det ett varmt bad, jag luktade tydligen inte så gott. Men det tycker faktiskt jag!

Supertubentekla

Matte

Husse

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #awciam #dad #idnhab #lovecandy #dogsnacks #food #me #veterinär

Leave a Reply