💩Playing with My Best Friend💩

Idag fick jag åka i Mini Mattes vagn ut på en riktigt lång promenad.

Så härligt att slippa gå själv, det är jätte skönt att bara få sitta här och titta ut på allt spännande som finns runt mig, utan att behöva ta ett enda steg helt själv, detta gillar jag väldigt mycket!

Jag fick ha en röd & vit randig klänning på mig under mitt tjocka täcke, så nu ser jag ut som en liten god randig polkagris.

Promenaden gick utefter kanalen med många dofter som sniffades in genom min nos.

Vi stannade ibland då jag fick gå själv och rulla runt en stund i det goa blöta gräset.

Ankorna simmade omkring i vattnet, de guppade med huvudet när de tog emot brödsmulorna som Mini Matte kastade ut till dom.

Jag ville oxo smaka, men det fick jag inte, brödet är bara till för ankorna.

Det bästa av allt med promenader med Mini Matte är att det bjuds på väldigt mycket hundgodis hela tiden.

Det gillar jag verkligen. Tack!

När Vi var hemma igen blev det ett varmt bad, jag luktade tydligen inte så gott. Men det tycker faktiskt jag!

Supertubentekla

Matte

Husse

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #awciam #dad #idnhab #lovecandy #dogsnacks #food #me #veterinär

Published by ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 Här & Nu, med Min Bästa PJ💖 Livet då : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #häst & #ryttare Platschef, #PT & #GT på #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #Annikasfriskvård Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #träning #hälsa #livet #mat & #dryck #äventyr #upplevelser Är #personligtränare via YouTube #ankanwildandcrazy där jag lägger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig även på: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: