đŸ’©winter is comingđŸ’©

Idag föll det dÀr vita kalla och blöta ner frÄn himmelen, blir jÀttekul att skutta runt i, men samtidigt sÄ fryser jag dÄ sÄ vÀldigt mycket.

Nu kommer snön och det Àr vinter igen sÀger Matte och sÀtter pÄ sig vantar och mössa.

Jag fÄr Àntligen ta pÄ mig mitt hÀrliga tjocka tÀcke som hÄller mig torr och varm nÀr Vi mÄste gÄ ut och kissa. Det kliar lite men vÀrmer.

Ibland mÄste jag Àven ha mina skor pÄ mig för tassarna blir som isbitar.

Hmm, jag vet inte om jag tycker om vintern lika mycket som sommaren?

Men kissa & bajsa mÄste jag, sÄ det Àr lika bra att passa pÄ och busa runt i snön, kanske hittar jag nÄt kul att lukta pÄ.

Matte ser faktiskt ut som om hon tycker om vintern trots kylan….

Matte

Husse

Jag Tekla

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #awciam #dad #idnhab #lovecandy #dogsnacks #food #me #veterinÀr

Published by ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 HĂ€r & Nu, med Min BĂ€sta PJ💖 Livet dĂ„ : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #hĂ€st & #ryttare Platschef, #PT & #GT pĂ„ #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #AnnikasfriskvĂ„rd Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #trĂ€ning #hĂ€lsa #livet #mat & #dryck #Ă€ventyr #upplevelser Är #personligtrĂ€nare via YouTube #ankanwildandcrazy dĂ€r jag lĂ€gger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig Ă€ven pĂ„: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: