🐵Min nya Lilla mini matte🙊

Redan när Du låg i Lill mattes mage och sparkade, så blev Du min allra bästa människo vän.

Jag hörde och lärde känna dig när jag fick lägga mitt huvud på den stora varma magen.

Du sparkade mycket och levde bus där inne varendaste dag.

Där och då blev vi vänner med varandra för första gången.

Jag började skydda dig redan då och lovar för alltid att ingenting ont ska någonsin få hända dig.

Du skulle bli min alldeles egna Lilla Mini matte. Längtade varje dag tills Du skulle komma ut till mig.

Så äntligen kom den dagen då Du fick komma hem. Jag hoppade och sprang runt av glädje & nyfikenhet.

Sen hörde jag ett mysigt tyst litet gurgel & gnäll där Du låg inlindad i en liten filt på golvet.

Jag fick nu äntligen hälsa på dig riktigt ordentligt med en stor slick i ansiktet. Du tog tag i mitt öra och kärleken mellan oss blev till.

Du smakade och luktade så sött & gott, äntligen är Du här min egna Lilla Mini matte, min allra bästa vän för alltid och för evig.

Supertubentekla

Matte #awciam

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #awciam #dad #idnhab #lovecandy #dogsnacks #food #me #veterinär

Published by ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 Här & Nu, med Min Bästa PJ💖 Livet då : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #häst & #ryttare Platschef, #PT & #GT på #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #Annikasfriskvård Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #träning #hälsa #livet #mat & #dryck #äventyr #upplevelser Är #personligtränare via YouTube #ankanwildandcrazy där jag lägger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig även på: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: