🙉 VETERINÄR BESÖK🙊

Idag kÀndes matte lite stressad och nervös, hon Àr inte alls som vanligt.

Det blev bara en snabb kiss & bajsđŸ’© ute pĂ„ promenaden och sen direkt in i bilen, full fart ivĂ€g..

Hmm, mycket konstig, jag kÀnde att matte var lite svettig pÄ hÀnderna nÀr hon lyfte in mig i bilen.

Stannade pĂ„ en parkering jag kĂ€nner igen, Åhh nej det Ă€r hos veterinĂ€ren, jag kĂ€nner igen mig.

Luktar starkt och konstigt hÀr, en del hundar skÀller och gnÀller högt, ibland lÄter de lite rÀdda.

Matte sa att det Àr lugn, inget farligt eller nÄgot som kommer att göra ont alls hÀr pÄ besöket idag.

Hoppas det Àr sant matte?!

Jag skakar i alla fall och Àr lite rÀdd innan veterinÀren kommer in.

Hon luktar gott och kliar mig bakom öronen, jag blir lugn nu sÄ jag slickar henne lite försiktigt pÄ handen.

KÀnner lite pÄ min mage, jag blir tvÀttad med nÄgot kallt & blött och sen smörjs jag in med en vit kladdig krÀm som luktar jÀtte illa!

Ingen idé att slicka för att vÄga provsmaka, fy vad den luktar!

Matte ser nöjd ut och Àr lugnare nu, det Àr jag oxo för det gjorde inget ont alls, var nÀstan lite skönt.

PÄ vÀgen hem sÄg jag att matte fick med sig den vita krÀmen och jag förstÄr nu att den ska göra sÄ att mina röda kliande utslag gÄr bort!

SÄÄ skönt det ska bli, jippie!!

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #awciam #dad #idnhab #lovecandy #dogsnacks #food #me #veterinÀr

#supertubentekla

Ankanwildandcrazy

Idonothaveaboss

Published by ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 HĂ€r & Nu, med Min BĂ€sta PJ💖 Livet dĂ„ : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #hĂ€st & #ryttare Platschef, #PT & #GT pĂ„ #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #AnnikasfriskvĂ„rd Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #trĂ€ning #hĂ€lsa #livet #mat & #dryck #Ă€ventyr #upplevelser Är #personligtrĂ€nare via YouTube #ankanwildandcrazy dĂ€r jag lĂ€gger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig Ă€ven pĂ„: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: