🙉 VETERINÄR BESÖK🙊

Idag kändes matte lite stressad och nervös, hon är inte alls som vanligt.

Det blev bara en snabb kiss & bajs💩 ute på promenaden och sen direkt in i bilen, full fart iväg..

Hmm, mycket konstig, jag kände att matte var lite svettig på händerna när hon lyfte in mig i bilen.

Stannade på en parkering jag känner igen, Åhh nej det är hos veterinären, jag känner igen mig.

Luktar starkt och konstigt här, en del hundar skäller och gnäller högt, ibland låter de lite rädda.

Matte sa att det är lugn, inget farligt eller något som kommer att göra ont alls här på besöket idag.

Hoppas det är sant matte?!

Jag skakar i alla fall och är lite rädd innan veterinären kommer in.

Hon luktar gott och kliar mig bakom öronen, jag blir lugn nu så jag slickar henne lite försiktigt på handen.

Känner lite på min mage, jag blir tvättad med något kallt & blött och sen smörjs jag in med en vit kladdig kräm som luktar jätte illa!

Ingen idé att slicka för att våga provsmaka, fy vad den luktar!

Matte ser nöjd ut och är lugnare nu, det är jag oxo för det gjorde inget ont alls, var nästan lite skönt.

På vägen hem såg jag att matte fick med sig den vita krämen och jag förstår nu att den ska göra så att mina röda kliande utslag går bort!

Såå skönt det ska bli, jippie!!

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #awciam #dad #idnhab #lovecandy #dogsnacks #food #me #veterinär

#supertubentekla

Ankanwildandcrazy

Idonothaveaboss

Published by ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 Här & Nu, med Min Bästa PJ💖 Livet då : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #häst & #ryttare Platschef, #PT & #GT på #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #Annikasfriskvård Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #träning #hälsa #livet #mat & #dryck #äventyr #upplevelser Är #personligtränare via YouTube #ankanwildandcrazy där jag lägger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig även på: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: