❤️Min Bästa vän Ronja💔

Jag saknar Min Bästa vän Ronja, hon blev gammal och är nu i Hund Himlen, där hamnar vi alla till slut.

Där springer alla hundar lösa och leker med varandra hela tiden.

Hon lekte med mig varje dag och lärde mig precis allt jag nu kan.

Lurvig stor svart päls med några små vita hår under hakan hade hon, där kunde jag krypa in och gömma mig för att få tröst när jag blev rädd för något.

Det var så mysigt att ligga mellan hennes framben och bara mysa, hon slickade mig ofta i öronen för dom var alltid lite smutsiga.

När jag busade för mycket med henne, då la hon sin tass på mitt huvud och bet till lätt i min nos.

Saknar och tänker på henne varje dag, men jag är stolt och lycklig för att hon lärde mig allt som jag nu behövde för att bli en lydig Fralla.

I alla fall för det mesta, lite bus då och då för husse & matte, det är tillåtet och hörde till livet sa hon!

Kram på dig Ronja, där uppe i vår Hund Himmel, nån gång ses vi igen.

Supertubentekla

#awciam

#idnhab

#supertubentekla #frenchbulldog #frenchie #dog #live #life #tekla #franskbulldog #fralla #sweden #childstory #comes #bestfriend #olddog #love #thebestbulldogever #bulldog #matte #husse #mom #dad #lovecandy #dogsnacks #food #me

Published by ankanwildancrazy

Lever Mitt i Livet 2.0 Här & Nu, med Min Bästa PJ💖 Livet då : Instruktör inom #fitness #booty Instruktör för #häst & #ryttare Platschef, #PT & #GT på #gym. Ägt & drivit #Restaurang & #Nattklubb och #Annikasfriskvård Mor till 2 vackra #döttrar #H&K💕och #mormor till #W💝finabarnbarnet Livet nu: Bloggare, Vloggare & influenser inom #träning #hälsa #livet #mat & #dryck #äventyr #upplevelser Är #personligtränare via YouTube #ankanwildandcrazy där jag lägger upp egna övningar & ger tips till Er:) @ankanwildandcrazy Följ mig även på: http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy Min LivsPartner: #idonothaveaboss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: